Brand anjeun salaku Planet - Karyawan Sosial

padamel sosial

Kami bungah nalika ningali SarereaSosial sareng kamampuan ngagunakeun padamel anjeun nyalira pikeun ngabantosan ningkatkeun sora perusahaan anjeun tapi kami tetep reuwas kumaha sepi seueur perusahaan. Kami sadar yén sababaraha karyawan ngan saukur henteu nyambung, tapi nalika urang ningali sababaraha tweet ulang ti perusahaan sareng ratusan pagawé, urang mimiti panasaran naon waé anu salah.

In Karyawan Sosial: Kumaha Perusahaan Ageung Ngadamel Media Sosial Gawé, Pamasaran Pokus Bulao balik layar sareng sababaraha mérek terkenal — sapertos IBM, AT&T, Dell, Adobe, Southwest Airlines, Cisco, Acxiom, sareng Domo-narik tutup carita kasuksésan bisnis sosial anu inspiratif anu ngadorong perusahaan ieu kana abad ka-21. Merek canggih ieu sadayana parantos sadar yén sami: jalur pikeun bisnis sosial perelu ngalangkungan pemberdayaan padamel sosial.

Balik pariksa kaluar Pagawe Sosial halaman badarat sareng candak bab sampel!

Pagawe Sosial

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.