Nutup Jurang Antara Penjualan sareng Marketing

Screen Shot 2013 03 02 at PMN 12.24.38

Topik tina ngarobah corong penjualan aya dina pipikiran unggal perusahaan. Bagéan ageung tina parobihanna nyaéta kumaha urang ningali penjualan, sareng anu langkung penting, kumaha strategi penjualan sareng pamasaran langkung saé sareng kantos. Organisasi kedah nganalisis kumaha organisasi na ngadeukeutan penjualan sacara konsisten supados teu kaleungitan kasempetan naon waé. Naha transisi anjeun tina pamasaran ka penjualan lancar? Naha anjeun nyayogikeun inpormasi anu cekap pikeun kadua pihak? Naha anjeun nargétkeun prospek anu leres? Ieu patarosan anjeun kedah naroskeun rutin.

Enablement penjualan, numutkeun kuring, ngahijikeun dua tim (penjualan sareng pamasaran). Éta nyiptakeun hubungan simbiotik, dimana kasuksésan hiji gumantung ka anu sanés sareng sabalikna. Hasilna, tim ieu janten langkung terintegrasi sareng nyiptakeun alur kerja anu bakal mempermudah handoffs sareng nahan palanggan.

Klién kami di TinderBox parantos damel sareng rupa-rupa organisasi anu béda ku nyayogikeun klien Parangkat lunak manajemén proposal penjualan. Proposal penjualan mangrupikeun bagian penting tina prosés penjualan, tapi aranjeunna ogé sadar yén interaksi sateuacan saurang juragan dugi ka tahap usulan diatur nada pikeun hubungan anu maju. Nyata ngupingkeun konsumén sareng ngumpulkeun data tina pamasaran bakal ngabantosan anjeun sanés ngan ukur dugi kana léngkah proposal, tapi éta bakal ngabantosan anjeun ngadamel proposal média anu euyeub anu pikaresepeun pikeun kabutuhan sareng kabutuhan prospek éta.

Kami damel sareng tim di TinderBox pikeun ngalakukeun panilitian ngeunaan kamampuan penjualan sareng kumaha munculna anu ngarobih gim. Naha anjeun ngalaman sababaraha nyeri penjualan ieu? Parobihan naon anu anjeun lakukeun dina organisasi anjeun pikeun ngajukeun penjualan sareng pamasaran?

Penjualan Enablement Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.