5 Komentar

  1. 1
  2. 4
  3. 5

    Jelas aya tibalik anu ageung tapi aya sababaraha tambahan UX dina sésana pangalaman. Abdi ngagaduhan langkung ti hiji situs anu kuring teu tiasa ngajantenkeun tiket pangrojong atanapi ngalaman masalah ngatur akun abdi kusabab kuring henteu ngagaduhan nami pangguna atanapi kecap akses pikeun situs perusahaan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.