Kandungan Grid v2

logo grid eusi

nu Grid Eusi (Versi 2), dikembangkeun ku JESS3 jeung Eloqua, ngajelaskeun hubungan antara jinis kontén sareng saluran distribusi, nyocogkeun eusi kana tahap pamésér dina prosés pamésér, ngalengkepan pemasar sareng Indikator Kinerja Key pikeun tiap jinis eusi, sareng nganteurkeun sadayana dina kisi anu gampang dicerna.

Perkenalan ka Infographic maos: The meuli prosés dimimitian jauh sateuacan jalma penjualan ngahubungi prospek. Bahan bakar anu ngadorong prospek tina minat laten dugi ka paménta aktip didamel, dikurasi atanapi dikaluarkeun ku mérek, disalabarkeun kana saluran sosial sareng diukur ngalawan tujuan bisnis. Eusi Grid v2 mangrupikeun kerangka pikeun prosés Eusi Pamasaran.

Kandungan Grid v2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.