Ragam Eusi sareng Hasil Drive Formats

Screen Shot 2013 07 18 at PMN 5.50.22

Hadirin anjeun rupa-rupa. Sedengkeun anjeun tiasa ngahargaan whitepaper salinan panjang, prospek anu sanés ngan saukur hoyong nganalisis daptar fitur sateuacan aranjeunna ngahubungi anjeun pikeun bisnis. Ieu infographic hébat ti ContentPlus, jasa pamasaran kontén anu berbasis di Inggris, nyayogikeun tinjauan rupa-rupa tawaran eusi anu aya, naha sabab tiasa dianggo, sareng sababaraha data anu ngadukung. Éta ogé ngagaduhan ngalengkepan pos blog anu ngaitkeun sadayana babarengan.

Pangguna internét parantos janten konsumén kontén canggih dina taun-taun ayeuna, sareng karesepna teras-terasan mekar. Ical dinten nalika mérek tiasa nyayogikeun kabutuhan audiénna ku ngan ukur nyebarkeun tulisan standar-standar anu nyebarkeun inpormasi anu sami sareng anu sanés dina industri na. Organisasi anu ngungkit pamasaran eusi suksés ayeuna mangrupikeun anu nganteurkeun kontén anu pikaresepeun dina format anu dipikaresep ku pemirsa, sareng ieu mangrupikeun topik pikeun Stratégi Kandungan infographic anyar Pilih 'n' Campur.

Ragam Eusi

2 Komentar

  1. 1

    Inpormasi anu terang, ilustrasi anu saé, sareng eusi anu saé, tapi seueur teuing manisan tiasa ngabusuk huntu anjeun, janten saran kuring mimitian ku pasangan, teras turutan dugi ka suksés sateuacan nyobian sagala rasa sareng variétas.

    • 2

      Leres pisan! Atanapi simpen sababaraha sésana sareng dianggo sapanjang. 🙂 Kami resep ngagunakeun kontén anu ditalungtik sareng hébat dina format… postingan blog tiasa dipanjangkeun janten whitepaper, whitepaper janten presentasi, sareng fakta-fakta nempatkeun kana infographic anu saé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.