Kumaha Cara Nyiptakeun Gagasan Eusi pikeun Klién Anyar

kontén ideu klien

Ieu mangrupikeun infographic anu pikaresepeun dina nyiptakeun ideu kontén pikeun klien énggal tapi kuring henteu yakin kuring satuju sareng arah stratégi sacara umum. Saleresna mah bakal dibalikkeun ieu tibalik sareng mimitian ku saha nasabahna - sanés saha perusahaanna. Maka kuring bakal nangtoskeun nilaina yén anjeun tiasa nyayogikeun palanggan éta… sareng damel deui ti ditu. Kuring yakin kaseueuran perusahaan ngalakukeun kasalahan tina museurkeun konténna nyalira tibatan sakitar palangganna.

Halaman kosong tiasa janten hal anu nyingsieunan, utamina nalika anjeun nembé ngamimitian sareng proyék kontén pikeun klien énggal. Tapi nyanggakeun ideu henteu sesah sigana. Ngembangkeun ideu seger anu bakal dipikacinta ku klien anjeun sakumaha gampangna nuturkeun sababaraha léngkah. Via CopyPress

Janten ... pesenan abdi 5, 3, 2, 4 teras 1! Salawasna nempatkeun palanggan anjeun pangheulana dina strategi eusi anjeun. Konsumén henteu paduli kana perusahaan anjeun, aranjeunna paduli ngeunaan produk sareng jasa sareng kumaha kauntunganana ti aranjeunna. Ngajual ka palanggan sareng ngantep nasabah nangtoskeun naon anu berharga - teras pasihkeun. Abdi nambihan yén henteu sadaya kontén kedah diluyukeun sareng tujuan anjeun. Anjeun masih tiasa nyayogikeun nilai ku pamasaran kontén ku ngan saukur nyayogikeun tujuan pikeun tujuan konsumén!

Kami sering ngabagi naséhat pamasaran anu hadé dina blog ieu anu nunjuk kana sumber daya éksternal. Éta sanés tujuan urang pikeun mindahkeun jalma kana situs sanés anu aranjeunna henteu badé ngarobih sareng kami atanapi sponsor! Tapi éta ngajantenkeun kami sumber anu berharga pikeun uih deui nalika pangunjung peryogi inpormasi dina waktos sanés.

Nyiptakeun-Kandungan-Gagasan-pikeun-Klién

4 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas, hatur nuhun pikeun ngabagi CopyPress Infographic kami! Kuring satuju sareng anjeun yén palanggan klien mangrupikeun unsur anu penting sareng kedah dimangfaatkeun kana skénario. Saur kuring nalika nyobian ngajaga IG pondok, urang gagal nambihan patarosan "Saha waé panonton / saha konsuménna? Naon anu aranjeunna resep? " Meureun urang kedah ngarobah ieu kana IG na nyalira. http://community.copypress.com/ideation-guide/who-is-the-audience/

  2. 3
  3. 4

    Amin, Amin sareng Amin. Poténsial konsumén moal paduli kumaha anjeun diasah atanapi sabaraha ageung perusahaan cdo anjeun atanapi bahkan hargana! Kumaha produk atanapi jasa anjeun bakal NGuntungkeun aranjeunna! Upami aranjeunna henteu PERLU éta nyarioskeun tyvm kanggo waktos anjeun, leupaskeun diri tina "kasangka" sareng milari "prospek."

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.