22 Cara Pikeun Nyiptakeun Eusi Anu Maksimum

eusi anu narik ati

Jalma-jalma di Copyblogger kantos janten sumber inspirasi sareng dina daptar bacaan kuring mangtaun-taun. Dinten ayeuna tim ngaluarkeun infographic kahijina… sacara tepat ngajelaskeun 22 cara pikeun nyiptakeun kontén anu mérek!

Infographic Ieu nunjukkeun kumaha carana repurpose eusi anu aya dina format média anu béda, kéngingkeun langkung seueur arsip anjeun, sareng ngahontal pemirsa anu énggal sareng béda dina prosés. Grafik dumasar kana 21 Cara Pikeun Nyiptakeun Eusi Anu Maksimal Nalika Anjeun Henteu ngagaduhan Pitunjuk ku panulis tamu Copyblogger Danny Iny. Kami parantos ngabayangkeun deui cara pikeun nampilkeun tip kreasi eusi ieu, bari nambihan meta-fabulous # 22 (anjeun bakal ningali kunaon).

infographic copyblogger 1
Siga infographic ieu? Kéngingkeun deui pamasaran eusi tips ti Copyblogger. Infographic ku BlueGrass.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.