Meunangkeun Email Anjeun kana Koropak

sawangan deliverability

GetResponse parantos nyebarkeun saderhana infographic nyayogikeun pamahaman pemasar ngeunaan cara ningkatkeun pangiriman emailna ogé whitepaper dina topik ogé.

Tina GetResponse: Naha anjeun terang yén numutkeun panilitian anyar ku MarketingSherpa, hiji tina genep email moal dugi ka tujuanna - nyaéta koropak palanggan? Jalma anu henteu bakal diblokir ku saringan spam, janten bahkan témplat email anu paling indah di dunya henteu berguna. Warta anu saé na, ieu tiasa dirobih. Sareng ku pangalaman kami dina nyayogikeun + 99% deliverability, urang terang kumaha ngarobihna. Tangtosna, kami hoyong anjeun terang ogé. Janten urang ngagaduhan "daptar pondok" tina léngkah-léngkah penting bahkan mutuskeun pikeun ngajantenkeun langkung "ramah-pangguna". Hiji infographic sigana sampurna.

pangiriman infographic

Kami nembé pendak sareng perusahaan anu ngirim sadaya emailna kaluar tina sistem nyalira sareng henteu ngartos sababaraha manpaat tina ngagunakeun panyadia layanan email. Ieu sababaraha:

  • Panyadia ladénan email gaduh prosés manajemén mumbul. Sababaraha kali, pangguna gaduh koropak lengkep atanapi emailna samentawis ka handap. ESPs bakal ngempelkeun deui email nalika aya hipu mantul sareng ngajagaan perusahaan anjeun ku ngalangganan alamat email sareng teuas mantul (nyaéta alamat email henteu aya).
  • Panyadia jasa email parantos ngalaporkeun. Sanaos blokir gambar meungpeuk kamampuan ningali naha atanapi henteu panampi muka email anjeun, muka sareng ngukur tingkat klik-téngkah dina tautan tiasa ngabantosan perusahaan anjeun ningkatkeun kontén atanapi desainna ku nyayogikeun inpormasi ngalaporkeun anu hébat.
  • Panyadia jasa email minuhan kaayaan pangaturan pikeun pangiriman email sareng privasi data. Ngalanggar kalakuan CAN-SPAM AS atanapi diréktif EU Éropa 2002/58 / EC (khusus Pasal 13) tiasa nyababkeun alamat IP anu didaptarkeun, atanapi langkung parah, denda pelanggaran anu saleresna. Ngagunakeun ESP anu terpercaya bakal mastikeun yén anjeun henteu ngalanggar hukum.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.