Gelombang E-Dagang Anu Henteu Sanggup

kamekaran e-commerce

Upami stats ti Cyber ​​Senén henteu acan narik perhatian anjeun, éta kedahna. Cyber ​​Senén Méakkeun Hit $ 1.25 Miliar ka Pangkat salaku Dinten Pembelanjaan Online AS Paling Berat dina Sejarah numutkeun Comscore. Kami kantos ngabahas ecommerce on kami pamasaran blog sabab langkung seueur tina strategi anu pakait sareng strategi online sadayana. Nanging, ku produk sapertos Schedulicity jeung Milo nganiaya pasar, jelas pisan yén ampir unggal bisnis badé ngagaduhan sababaraha jinis komponén e-commerce upami aranjeunna ngarepkeun ngamangpaatkeun gelombang ecommerce teu kaampeuh.

gelombang e-commerce
Infographic ti Yottaa Site Speed ​​Optimizer.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.