Naon Anu Ngaganggu Jalma Ngeunaan Email

stats email global

Jalma-jalma di ccLoop parantos ngempelkeun infographic ieu ngeunaan naon anu ngaganggu jalma ngeunaan email.

95% konsumén online AS nganggo email pikeun komunikasi sareng bisnis. Éta alat anu saé pikeun berinteraksi sareng ngahontal palanggan énggal, anu aya, sareng pikahareupeun. Nanging, email sanés tanpa gangguan na. Sanaos masalah ieu, email henteu kantos digentoskeun sareng bakal teras tumuh dina taun ka payun. Masih teu yakin? Infographic di handap ieu tiasa ngarobah pipikiran anjeun:

11 1.07.27 ccLenyepan email anu caket

Hiji catetan ngeunaan ieu ... Kuring tiasa nyorong sakedik yén email anu ngantosan anjeun sareng cocog sareng jadwal anjeun. Harepan dina email parantos éndah ayeuna. Upami kuring henteu ngajawab email dina sababaraha jam sababaraha klien kuring, éta dituturkeun ku mail sora, obrolan, tulisan facebook, pesen téks ... argh!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.