Email, Hayang Maot atanapi Alive

Screen Shot 2013 08 14 at PMN 3.14.28

Sanaos dianggap ketinggalan jaman sareng "dituturkeun" ku téknologi anyar, email masih mangrupikeun komponén penting tina cara komunikasi individu sareng bisnis. Pribumi digital mémang ngagunakeun alat jejaring sosial sapertos Facebook sareng Twitter pikeun ngirim pesen, tapi 94% urang Amérika - umur 12 sareng langkung - anu aktip online, resep email tibatan wates karakter 140.

Akibatna, pikeun ahli pamasaran, aya konsensus anu luar biasa yén email masih alat anu paling gancang sareng paling dipercaya pikeun akuisisi palanggan sareng papacangan. Kalayan seueur aksés kana jaringan sosial, televisi sareng saluran sanés anu sanés pikeun ngahontal pemirsa, 64% usaha ngarencanakeun ningkatkeun inpormasi dina pamasaran email di 2013, numutkeun ka anu anyar Marketo infographic.

Kanggo kaseueuran pemasar, email bakal teras ngiringan saluran komunikasi sanés kumargi éta tiasa dipercaya, relevan, strategis sareng ngamungkinkeun koordinasi lintas-kanal. Teu yakin? Tingali langkung jero kana data di dieu:

Surélék: Hayang Paéh atanapi Hirup

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.