Fortune 100 sareng Média Sosial

rejeki 100 gelar sosial

Burson-Martseller nembé ngaluarkeun laporan anu nyorot kana Perusahaan Fortune Global 100 sareng kumaha aranjeunna nganggo platform sosial kaasup: Blog, Facebook, Twitter sareng Youtube. Flowtown matuh gambar anu ngagambarkeun paling pikaresepeun pikeun papanggihanana:

Kumaha Perusahaan Ngamangpaatkeun Média Sosial?
Flowtown - Aplikasi Pamasaran Media Sosial

Hiji pengamatan ngeunaan ieu… Abdi panasaran naon pangaruh sareng hubungan gaduh blog dina koordinasi sareng Twitter, Facebook sareng Youtube anu mangaruhan hasil tina perusahaan ieu. Sigana kuring yén anjeun kedah gaduh tempat pikeun ngajalankeun patalimarga sosial pikeun aktipitas anu langkung jero. Upami sanés blog, maka perusahaan Fortune 100 ieu sadar kana poténsi média sosial lengkepna?

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.