Kumaha kéngingkeun PR

kumaha carana kéngingkeun pr browstein

Upami anjeun pemula hubungan masarakat, pastikeun anjeun parios sadayana Pitunjuk pikeun PR ku Brownstein & Egusa. Sareng kanggo langkung seueur rinci ngeunaan stratégi PR, pastikeun maca tulisan tamu - Naséhat PR Ti Panulis VentureBeat Tilas - ti Conrad Egusa dina blog hebat Scott Monty. Hatur nuhun khusus kanggo Marty Thompson kanggo mendakan!

Upami kuring badé nambihan naon waé, éta bakal janten léngkah antara 3 sareng 4 nalika anjeun leres-leres tangtukeun nada anjeun. Kuring gaduh sababaraha wawakil PR anu kuring dumasar nami mimiti sareng… sareng hiji mangrupikeun pangarang dina blog kami kalayan ijin ngabagi inpormasi anu dipikahoyong na. Alesanna kusabab panulis pinuh ngahargaan misi blog urang sareng henteu pernah nyalahgunakeun éta. Ngagaduhan nada anu hebat, dipersonalisasi penting pisan!

kumaha-kéngingkeun-pr

One comment

  1. 1

    Hai Douglas, kuring badé nyarios seueur, hatur nuhun pikeun ngabagi sumber PR anu kuring ciptakeun. Punten sok wartoskeun upami anjeun peryogi naon-naon.

    Pikeun pamiarsa MarketingTechBlog, kuring resep ngajawab patarosan ngeunaan pos dina bagian koméntar di dieu.

    Salam,
    Conrad Egusa

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.