Sejarah Jaringan Sosial

pamaké jaringan sosial

Sigana kamari kamari urang sadayana ngadaptarkeun Facebook… tapi jejaring sosial saleresna parantos aya sejarah dina wéb. Infographic anu saé ieu tina OnlineSchools.org nyayogikeun pangaruh anu hébat tina jejaring sosial ... ti Bulletin Board Services dugi ka dominasi dinten ayeuna ku Facebook sareng Twitter.

sajarah média sosial

Kuring yakin LinkedIn pantes langkung seueur tina peran anu menonjol dina Infographic ieu tibatan byline saderhana di gigir sababaraha jaringan sosial (atanapi maot). Dina pamanggih kuring, nilai LinkedIn pikeun industri B2B beuki loba beuki nambahan. Nalika ngeunaan bisnis, éta mangrupikeun pilihan kahiji kuring.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.