Sejarah Wéb sareng Analisis Sosial

Webtrends Kotak infographic

Kami resep infografik ... sareng upami anjeun teu acan merhatoskeun, kami ayeuna ngagaduhan kategori kanggo Infographics (dibarengan ku sorangan kadaharan). Kami resep pisan infografis anu kami ngamimitian ngembangkeun kami ogé sababaraha pikeun mitra sareng klien kami. Anu hiji ieu dikembangkeun pikeun klien kami, Webtrend, sareng nyayogikeun riwayat média sosial analytics sareng analytics wéb.

analytics wéb sosial sajarah

Upami anjeun hoyong bagikeun Infographic ieu dina situs anjeun, anjeun ngagaduhan ijin pinuh salami anjeun nyayogikeun tautan deui ka pos ieu sareng Webtrend. Infographic ieu dikembangkeun ku agénsi kami, Highbridge.

9 Komentar

  1. 1
  2. 3
    • 4

      Hi Joey,

      Éta khas pikeun infographics anu nyayogikeun statistik. Nanging, ieu sanés polling atanapi data diitung anu peryogi verifikasi. Daptar sumberdaya bakal leuwih panjang batan Infographic sorangan. Upami anjeun maca unggal item, anjeun bakal mendakan yén kami ngarujuk kana sumber anu diperyogikeun (Wikipedia, Gartner, Ngaran perusahaan, jsb.). Pariksa ogé sajarah situs wéb perusahaan.

      Doug

    • 5

      Hi Joey,

      Éta khas pikeun infographics anu nyayogikeun statistik. Nanging, ieu sanés polling atanapi data diitung anu peryogi verifikasi. Daptar sumberdaya bakal leuwih panjang batan Infographic sorangan. Upami anjeun maca unggal item, anjeun bakal mendakan yén kami ngarujuk kana sumber anu diperyogikeun (Wikipedia, Gartner, Ngaran perusahaan, jsb.). Pariksa ogé sajarah situs wéb perusahaan.

      Doug

  3. 6
  4. 7

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.