Ngarencanakeun Stratégi Surélék Liburan anjeun

jadwal liburan email

Naha anjeun terang yén anjeun handapeun 100 dinten dugi ka Natal? Liburan ieu gancang caket - sareng kumargi para pemasar parantos diperes kanggo waktos sareng sumberdaya, anjeun pangsaéna kéngingkeun strategi pemasaran email ayeuna sahingga anjeun tiasa ngamodalan musim. Désain, tés, pamisahan sareng penjadwalkeun strategi email anjeun kedah dilakukeun dinten ayeuna upami anjeun ngarepkeun sadar pisan pangasilan dina sababaraha bulan!

ieu infographic email libur dikembangkeun pikeun Delivra, sponsor pamasaran email kami!

Email Libur Infographic

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.