Pitunjuk Liburan ka Mobile Marketing

daptar balanja aplikasi mobile

Hideung Jumaah ampir dieu na 55% konsumén nganggo aplikasi balanja dina smartphone aranjeunna unggal minggu! Kami parantos ngabagi sababaraha infografis dina balanja liburan sareng sélulér kawas Kunaon Usaha Anjeun Kedah Séép-Séptéy Pikeun Liburan jeung Kebangkitan Dagang Mobile, sareng Mangpaatna pikeun Pemasar.

Infographic ieu ti Pamasaran Chip Biru nyayogikeun data ngeunaan jinis strategi naon anu dipilari ku pangguna sélulér. Ngartos lokasi, waktos siang, demografi pangguna anjeun tiasa ngabantosan ngagaleuh pameseran anu cukup seluler. Sareng nyayogikeun sarana pikeun nyarankeun pameseran sareng ngawangun daptar balanja tiasa ngabantosan ogé!

liburan-mobile-pituduh

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.