Pemasar Tren Liburan Teu Tiasa Ngalalanyahan

Pemasar Tren Liburan Henteu Ngalalanyahan MDG Infographic

Usum liburan mangrupikeun usum anu endah sabab, numutkeun kuring, ampir sadayana ngeunaan poéna sareng promosi. Seams yén sésana taun, konsumén prihatin kualitas ngajual, hubungan, kawijakan balik deui pangiriman ... tapi éta sadayana sigana kaluar dina jandéla nalika liburan. MDG Advertising parantos ngahijikeun ieu infographic dina sababaraha tren anu aranjeunna percanten yén pemasar moal tiasa malire.

Unggal taun, liburan ngahasilkeun konsumén milarian kado anu hadé sareng tawaran anu saé. Acan lami sateuacan massa pencét mall, para pemasar parantos ningali panonna pikeun ningali tren balanja musim ieu anu bakal nangtukeun arah usaha pamasaran liburan aranjeunna. Pikeun nawiskeun pemasar ieu kado hidayah, MDG Advertising nyiptakeun infographic perayaan ieu di handap. Éta nunjukkeun kumaha digital nyupiran cara balanja sareng belanja Amérika dina musim ieu.

Candak abdi ... langkung saé anjeun ngagaduhan tawaran anu hadé sareng anjeun langkung siap pikeun masarkeun éta. Mudah-mudahan, jalma-jalma bakal nambihan cekap barang-barang sanésna dina karanjang balanja kanggo anjeun balikeun deui hideung!

Pemasar Tren Liburan Henteu Ngalalanyahan MDG Infographic 1000

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.