Kumaha Perdagangan Ritel Pangaruh Mobile?

mobile mangaruhan pangaruh dagang 640

Kalayan ijin ti jalma anu hadé di eDigitalResearch jeung PortalTech, panyadia dagang terkemuka di Inggris, kami ngalaporkeun Whitepaper anyar-anyar na tentang kumaha mobilena mangaruhan perdagangan ritel kana Infographic Marketing. Pikeun ningali infographic ukuran-lengkep, cukup pencét dina éta.

mobile mangaruhan pangaruh dagang 640

Upami anjeun hoyong nganggo Infographic dina situs anjeun, anjeun kedah nganggo kode ieu:

Statistikna rada matak panasaran. Dibikeun warta yén pangecér resep Wates tutup jeung Best Buy ngaleutikan tapak suku na, kuring henteu yakin naha ieu mangrupakeun warta alus atanapi goréng. Sigana kuring yén pangecér gaya gudang ageung mahal pikeun dijalankeun, nyababkeun patalimarga, sareng henteu épisién énergi.

Upami urang tiasa ngamanpaatkeun smartphone pikeun épisién pikeun mésér kaputusan pameseran - sareng ngan ukur didatangan upami urang hoyong ngajantenkeun pameseran - henteu saé pikeun sadayana? Kuring henteu yakin aya kaleungitan padamelan nunjukkeun yén langkung seueur distribusi gudang sareng pengiriman bakal dimangpaatkeun (anu henteu ngabantosan éfisiénsi énergi, sigana).

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.