Kumaha Tumuh Twitter anjeun Saatos

tambahkeun pengikut twitter

Éta tiasa disada lucu pikeun lalaki anu Twitter di handap ieu ngaleutikan pikeun ngirim an Infographic ngeunaan kumaha cara numuwuhkeun ieu anjeun… Tapi kuring bakal ngajelaskeun.

Dina sasih kamari, kuring parantos mersihan sababaraha puluh rébu akun anu kuring nuturkeun di Twitter. Kuring nuturkeun ngeunaan 30k akun, tapi kuring parantos nyaring éta dugi ka sahandapeun 5k sareng teras ngabersihkeunana. Nalika kuring parantos nyingkirkeun akun spammy, akun éta parantos lirén nuturkeun kuring ... nyababkeun pengikut kuring ngaleutikan.

Kuring parantos unfollow seueur réréncangan ku teu dihaja sareng na duka duka ngeunaan éta. Upami kuring unfollow anjeun - kantunkeun catetan kuring sareng kuring bakal nuturkeun deui ... éta sanés milik pribadi. Kuring ngan saukur teu nuturkeun sababaraha jalma sacara teu dihaja. Anyways, deui ka Infographic! Twiends parantos ngempelkeun lambaran tip ieu ngeunaan cara numuwuhkeun twitter anjeun sareng éta duanana éndah ogé komprehensif.

Anu paling kuring resep ngeunaan naséhat ieu nyaéta nasihat anu mantep pikeun numutkeun handap anu aya hubunganana. Upami anjeun mésér pengikut ti mana waé, anjeun panginten tiasa gaduh sababaraha nomer tinggi, tapi anjeun bakal kabanjiran ku spam. Twitter parantos damel pisan dina numuwuhkeun jumlahna yén sistemna kakurup ti jero kaluar liwat spam. Kasus anu penting nyaéta henteu mampuh pikeun ngabatalkeun jalma. Twitter moal ngantepkeun anjeun ... tapi aranjeunna henteu ngagaduhan masalah upami anjeun nuturkeun ramé. Éta belet. Upami Twitter tiasa dianggo pikeun kualitas eusi dina platform éta sareng ngaleungitkeun hacker - kualitasna bakal ningkat sareng langkung seueur jalma bakal katarik kana platform.

Kieu carana kumaha Tumuwuh Twitter anjeun Saatos:
tuwuh twitter nuturkeun

5 Komentar

  1. 1

    Kuring kantos gaduh target anu alit sareng seuseueurna sasaran dina Twitter. Tapi kuring mikir yén dina taun énggal. Abdi tiasa nanem modal dina TweetAdder. Ngan supados kuring tiasa ngajadikeun otomatis prosés na sakedik.

  2. 2

    Kuring kantos gaduh target anu alit sareng seuseueurna sasaran dina Twitter. Tapi kuring mikir yén dina taun énggal. Abdi tiasa nanem modal dina TweetAdder. Ngan supados kuring tiasa ngajadikeun otomatis prosés na sakedik.

    • 3

      Hai Paul,

      Jigana TweetAdder gaduh sababaraha fitur anu saé ... tapi ogé anu bahaya. Salaku conto, abdi resep pisan kana kamampuan milarian ku profil sareng ngaunduh daptar anu ditargét. Nanging, aya kasempetan anu hadé pikeun nyiksa sistem upami anjeun hoyong. Lumangsungna kalayan ati-ati sareng entong kagoda pikeun nyiksa éta.

      Cheers,
      Doug

      • 4

        Hai Doug

        Abdi nguping naon anu anjeun carioskeun. Éta sababna kuring ngan ukur nambihan jalma anu kuring nuturkeun sareng un-nuturkeun sacara manual. Kuring terang yén ku TweetAdder anjeun tiasa ngalakukeun ieu sacara otomatis diantarana 
        hal-hal. Tapi kuring rada waspada pikeun ngalakukeun ieu.

  3. 5

    Ieu mangrupikeun pandangan panon manuk anu hebat ngeunaan anu kedah sareng henteu kedah dilakukeun. Hatur nuhun kana pangageungna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.