Kumaha Ngagunakeun Twitter

sawangan howtotwitter

Sateuacan anjeun nyindiran Infographic ieu, dinten ayeuna kuring damel sareng klién anu leres-leres meryogikeun strategi dina damel sareng Twitter. Jigana infographic ieu nyayogikeun sababaraha saran anu saé pikeun jalma anu ngagaduhan tip anu saé. Sedengkeun pikeun strategi bisnis ka bisnis (B2B), kuring nyarankeun dua strategi anu sanés pikeun klien kuring:

  1. Mimiti, kuring nyarankeun aranjeunna nuturkeun ieu pamimpin dina Twitter di industri aranjeunna, ngamimitian paguneman sareng aranjeunna, promosikeun tweetna nalika aya kasempetan, sareng ngawangun hubungan sareng aranjeunna online. Saeutik pisan jalma ngan saukur tiasa gabung sareng Twitter sareng kéngingkeun cukup pengikut pikeun langsung nguntungkeun tina ngagunakeun éta. Pikeun sésana urang, urang kedah diperhatoskeun ku sasama sareng dikenalkeun kana jaringan sasama urang. Kalayan ampir 29k pengikut, éta naha kuring nyobian merhatoskeun promosi batur! Aya anu ngalakukeun éta nalika kuring ngan ukur gaduh sababaraha!
  2. Kadua, kuring nyarankeun yén aranjeunna nuturkeun prospek maranéhanana. Nalika anjeun ngembangkeun prospek anjeun dina Twitter, bakal aya seueur deui kasempetan pikeun berinteraksi sareng aranjeunna. Anjeun moal terang iraha prospek bakal peryogi bantosan anjeun dina Twitter ... aya didinya nalika aranjeunna naros!

howtotwitter twiends

Hatur nuhun ka dulur di Twiends pikeun infographic hébat!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.