Ngaronjatkeun Épéksi Proposal Penjualan

Screen Shot 2014 03 26 di 11.16.06 AM

Di dunya anu seueur pisan pilihan sareng sadaya inpormasi anu sayogi ku kami kalayan gancang milarian sareng klik, siklus penjualan langkung lami langkung ti sapuluh taun katukang. Nyatana, éta siklus penjualan rata-rata 22% langkung lami tibatan éta lima taun ka pengker. Naon masihan?

urang jualan proposal automation sponsor, TinderBox, saleresna parantos diajar Gedang Heiman jeung Asosiasi Manajemén Penjualan pikeun milarian terang naon tantangan organisasi organisasi anu nuju nyanghareupan usulan penjualan sareng siklus penjualanna. Salah sahiji tujuan utama dina diajar nyaéta pikeun milarian cara pikeun nyonto prosés proposal penjualan anu épéktip ku ningali organisasi penjualan anu suksés. Sareng aranjeunna parantos nyebarkeun studi pikeun resep maca anjeun:

Unduh Épéktipitas Proposal Penjualan dina Studi Organisasi Penjualan B2B

Pikeun nyerna gancang, kami damel sareng tim di TinderBox pikeun nyiptakeun infographic anu ngabagi sadaya papanggihan konci dina panilitian. Tingali sareng diajar ngeunaan sababaraha cara konci pikeun nyieun prosés proposal penjualan anu épéktip.

Tinderbox-Infographic-Sales-Proposal-Éféktivitas (1)

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.