Kakuatan Marketing Individualisasi

Personalisasi dina pamasaran digital diulas gambar

Émut nalika Nike ngenalkeun kampanye Just Do It? Nike tiasa ngahontal kasadaran sareng skala anu masif ku slogan saderhana ieu. Papan iklan, TV, radio, cetak… 'Just Do It' sareng Nike swoosh aya dimana-mana. Kasuksésan kampanye sacara umum ditangtukeun ku sabaraha jalma Nike anu tiasa ningali sareng nguping pesen éta. Pendekatan khusus ieu dianggo ku kaseueuran mérek ageung nalika pamasaran massal atanapi 'jaman kampanye' sareng ku ageung éta résonansi sareng konsumén sareng ngadorong penjualan. Pamasaran massal dianggo.

Maju gancang kira-kira 30 taun, asup kana Internét, telepon sélulér sareng média sosial, sareng urang hirup dina jaman anu béda pisan. Salaku conto, jalma nyéépkeun $ 25 milyar pikeun pameseran anu didamel tina telepon sareng tablet dina 2012 hungkul, 41% email dibuka dina alat sélulér sareng jalma biasa nyéépkeun genep jam sabulan dina Facebook. Téknologi digital penting pikeun kahirupan konsumén sareng salaku hasilna, konsumén hoyong anu langkung seueur tina hubunganana sareng merek. Aranjeunna hoyong ngupingkeun ti mérek dina saluran anu leres, dina waktos anu pas sareng pesen anu relevan. Pikeun ngadukung ieu, a survey konsumen anyar Responsys mendakan hal ieu:

Personalisasi Infographic

Ningkatna napsu konsumén pikeun ngagaduhan hubungan anu langkung pribadi sareng mérek pastina ngarobah buruan pikeun para pemasar. Butuh téknologi canggih sareng pamasaran pinter ngembangkeun hubungan palanggan jangka panjang sareng mangaruhan garis handap. Kiwari, para pemasar kedah nganteurkeun pangalaman individual pikeun konsumén ngalangkungan sababaraha rupa saluran digital - sareng dina skala anu masif.

MetLife mangrupikeun conto anu saé. Upami konsumen ngadatangan situs Wéb MetLife pikeun naroskeun ngeunaan kabijakan asuransi, di tukangeun layar, aranjeunna dilebetkeun kana program anu dipersonalisasi pisan anu dirancang pikeun ngabantosan konsumen ngalengkepan prosés anu sering dilakukeun. Dimimitian di situs Wéb, tapi tiasa neraskeun ngalangkungan email, tampilan sareng SMS kanggo béwara sareng pamundut tuluyan. Sapanjang jalan, olahtalatah dipersonalisasi pikeun kontéks anu khusus pikeun unggal konsumen. Beres ogé, program ieu ngahasilkeun pangalaman pelanggan anu hébat, bari ngadorong konsumén pikeun ngarengsekeun prosés sareng janten palanggan MetLife. Dina hiji hal sapertos kitu sareng MetLife, orkestra ieu pesen pamasaran ngalangkungan saluran digital ngagaduhan kasieun pelanggan langkung luhur tibatan prosés tradisional anu didorong ku agén.

nu Awan Marketing Interact Responsys diwangun pikeun ngabantosan para pemasar ngalakukeun jinis orkestasi pamasaran ieu. Platform ieu dipuseurkeun sapinuhna di palanggan, ngartikeun deui cara pemasar anu pangsaéna di dunya ngatur hubungan digitalna sareng nganteurkeun pamasaran anu pas pikeun palanggan na ngalangkungan email, seluler, sosial, tampilan sareng wéb. Sareng, éta nyayogikeun tim pamasaran sareng hiji solusi kolaborasi pikeun ngarencanakeun, ngaéksekusi, ngaoptimalkeun sareng nyusun program multi-tahap, pamasaran lintas-kanal. Awan Pamasaran Interact empowers pemasar ngagunakeun data, ku jalan, pikeun nganteurkeun pesen anu paling relevan anu ngajantenkeun konsumén aktipitas sareng mésér sapanjang siklus hirup.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.