Jumlah Girang Data Mobile Anu Anjeun Konsumsi Nalika Ngumbara

Gambar MT1

Saha anu peryogi kartu pos nalika anjeun tiasa ngadamel nyalira (gratis) dina Facebook sareng Instagram? Perjalanan pasti mekar sareng smartphone parantos janten salah sahiji aksésoris perjalanan anu paling penting ayeuna. Taun kamari waé, patalimarga data sélulér melonjak, ngahontal 12 kali ukuran sadunya Internét global di 2000.

Dalapan puluh dalapan persén wisatawan luang milih telepon pinter salaku alat nomer hiji anu kedah dipiboga nalika pakansi sareng 59% wisatawan bisnis nyangka bakal ngaraos leungit tanpa teleponna saminggu. CNBC sareng Condé Nast mendakan yén pikeun palancong, 5 kagiatan digital anu paling populér tetep nyambung ngalangkungan email (75%), mariksa cuaca (72%), ngakses peta (66%), ngajaga berita (57% ), sareng maca ulasan réstoran (45%). Kegiatan ieu tiasa gancang-gancang ngempelkeun sababaraha gigabyte data sabulan, sareng seueur anu henteu cukup untung pikeun pasokan anu teu aya watesna, akhirna bakal ngarencanakeun rencana anu dibéréna.

Aya ogé kasempetan unik pikeun para pemasar anu nargétkeun pikeun anu nuju di perjalanan, sareng énggal di kota anu aranjeunna sumping. Pamakéan sareng konsumsi iklan sélulér parantos ningkat dina sababaraha taun terakhir, sareng masih seueur pamasar anu teu acan ékspérimén sareng médium ieu.

Mophie parantos ngempelkeun visual data anu nunjukkeun urang ngan ukur seueur anu ngonsumsi wisatawan data sélulér, naha éta bisnis atanapi luang, sareng kagiatan naon anu anjeun panginten hoyong nimbangkeun nambihan gudang senjata pamasaran anjeun.

Hiji Poé dina Kahirupan Data Wisata

One comment

  1. 1

    Data anu hébat pikeun terang Kelsey. Penting pikeun terang kumaha palancong nganggo sélulér pikeun terang naon sareng dimana nganteurkeun kontén ogé ngartos kabutuhan pikeun ngajaga tina nganteurkeun file ageung anu ngahakan rencana data. Jinis pamasaran kedah ningkatkeun pangalaman (nyaéta hubungan) tibatan ngaganggu palanggan atanapi palanggan poténsial.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.