Statistik Olahtalatah Téks Internasional

statistik sms internasional

Aya 4.2 milyar pangguna sélulér anu nganggo olahtalatah téks di panjuru dunya…. éta 3 tina unggal 4 jalma di Bumi! Éta ogé ngajantenkeun olahtalatah téks # 1 jasa data anu paling sering dianggo di dunya kalayan 6.1 triliun tweet anu dikirim taun ka tukang. Nyatana 48 juta jalma gaduh telepon sélulér ... tapi TIDAK aya listrik, sering nganggo aki mobilna kanggo ngeusi batre teleponna. Ku kamekaran smartphone anu ageung di Amérika Serikat, seueur jalma ngabantosan olahtalatah téks tapi éta hiji-hijina téknologi umum antara sadaya telepon di pasar (di luar telepon saleresna nelepon).

Entong lirén kakuatan olahtalatah téks - urang ngagaduhan konsumén platform pamasaran perumahan anu ngajual seueur bumi nganggo olahpesen téks salaku bagian tina campuran médiana. Ogé, kami gaduh réstoran utama anu nyetir jalma-jalma ka panto na nganggo pesen téks. Doug bahkan ngagunakeun olahtalatah téks nalika nyarios ... anjeunna ngagaduhan tingkat respons 24% dina hiji biantara, naros ka anu hadir téks MKTG ka 71813 pikeun ngalanggan buletin na.

pesen téks infographic

Infographic ieu dibawa ka kami ku MBA Online

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.