14 Statistik Pikeun Ngabenerkeun Marketing Kandungan

investasi pamasaran eusi

Kami sering damel sareng jalma anu ngagaduhan masalah dina ngartos manpaat pamasaran kontén. Éta panginten iklan dina média tradisional atanapi nyetir penjualan sareng tim luar anu hebat. Sanaos kami henteu cara naon waé ngalawan éta, nanem modalna rada béda. Kalayan iklan, pemirsa dipimilik ku batur sareng anjeun mayar premium kanggo ngaksés pamirsa éta. Anjeun sanés otoritas atanapi sumber anu dipercaya, éta. Sareng ku penjualan ka luar, biaya anjeun sabanding sareng volume penjualan anu anjeun pikahoyong. Langkung seueur penjualan peryogi langkung seueur jalmi (atanapi jalma langkung mahal).

Eusi pamasaran saé pisan sapertos investasi kauangan anu anjeun badé damel. Unggal sapotong eusi atanapi interaksi mangrupikeun saham anu dipésér pikeun pikahareupeun anjeun. Nalika anjeun numuwuhkeun pamasaran kontén anjeun, Investasi naék. Unggal bulan, anjeun gaduh seueur deui eusi anu dianggo atas nami anjeun pikeun ngawangun kapercayaan, otoritas sareng pemirsa atanapi komunitas anjeun nyalira. Saatos sababaraha waktos, komunitas nyalira mimiti damel dina kahadean anjeun nyetir langkung seueur penjualan.

Ngabenerkeun investasi jangka panjang peryogi sababaraha stats solid, sanaos, sareng Smart Insights parantos ngalaksanakeun éta. Unduh aranjeunna pituduh sareng témplat pikeun ngajantenkeun kasus bisnis pikeun investasi di pamasaran digital pikeun pendekatan anu langkung kuantitatif - sareng kumaha kéngingkeun alesan émosional ogé. Ieu sababaraha stats pendukung aranjeunna parantos ngahiji:

investasi-eusi-pamasaran

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.