Ditinggalkeun ngalawan Pamasar Terpadu Katuhu

pamasar otak

Infographic ieu ti Marketo teuing palinter teu kabagean.

Psikolog sareng ahli teori kapribadian parantos lami percanten aya béntenna antara beulah katuhu sareng kénca otak. Sisi katuhu otak anjeun tanggel waler pikeun kreativitas, sedengkeun sisi kénca cekelkeun detil sareng palaksanaanna. Sisi kénca analitis sedengkeun beulah katuhu artistik. Salaku pamasar, jinis pamikir anjeun nungtun kampanye anu anjeun rarancang. Janten naon jinis pamasar anjeun?

Abdi hoyong nganggap diri kuring rada saimbang ... bari henteu ngagaduhan seueur bakat kréatip, kuring parantos saéstuna resep pisan pangaruh anu kreativitas dina pamasaran. Kantun nempatkeun ... jalma capé kana mainstream, janten panginten di luar nomer tiasa nguntungkeun klien anjeun atanapi mérek anjeun!

Marketer Brain Infographic

8 Komentar

  1. 1

    Ieu memang tulisan anu saé, Douglas. Sareng éta pikaresepeun pisan pikeun nyatet kreativitas pangaruh anu luar biasa dina pamasaran sareng kumaha tren média sosial ngajantenkeun langkung menarik. Hiji hal anu kuring pelajari sateuacan kuring janten panulis laris sareng sateuacan Majalah Inc milih perusahaan kuring salaku salah sahiji perusahaan anu paling gancang berkembang nyaéta ngalaksanakeun kreativitas kana kampanye pamasaran nyiptakeun faktor wow sareng nambihan langkung seueur nilai pikeun palanggan. 

    • 2

      Daniel - anjeun leres leres. Kuring parantos ningali perusahaan anu dirancang kalayan saé sareng mérek mérek luncat tina pertandingan! Hatur nuhun pisan kanggo mampir kana situs - urang kedahna enggal sumping dina acara radio urang!

  2. 3

    Hei Doug!
    Hatur nuhun pikeun ngeposkeun! Kuring sorangan asup kana katégori pamasar Anu Katuhu-Otak. Éta saé ningali atribut mana anu kuring tiasa kaleungitan.

    Wilujeng taun énggal kanggo anjeun!
    Jason

  3. 4

    Infographic ieu ngahasilkeun hasil anu teu disangka-sangka pikeun kuring. Kuring nyerat sareng tuang nganggo panangan kénca kuring, sareng ngalakukeun naon-naon kalayan bener. Samentawis éta, koméntar infographic ngeunaan bagian "uteuk" tina grafik pasti pas kuring salaku jinis kréatip "brained right". Acan, unggal kategori pamasaran di handap éta cét kuring salaku pamasar "kénca brained". Kuring bakal ngémutan ieu sakedap.

  4. 6

    Dina kahirupan propésional kuring kuring kantos janten analis Sistem sareng
    Programmer, pikeun senang abdi mangrupikeun seniman anu hadé- salah sahiji buku karesep kuring nyaéta Drawing on
    Sisi Katuhu Otak. Kuring ayeuna diajar Marketing; tulisan ieu ngagaduhan
    masihan kuring sudut pandang énggal ngeunaan kabutuhan pendekatan anu saimbang pikeun
    Marketing.

    • 7

      @ twitter-259954435: disqus Kuring perhatoskeun yén seueur jalma anu paling berbakat anu kuring damel di industri gaduh hobi kreatif di luar karyana… seni, musik, sareng sajabana. Éta pikaresepeun pisan ningali sabaraha prakték kreatif éta dibawa kana karir anu hébat nganggo dua sisi!

  5. 8

    Hatur nuhun pikeun ngabagi ieu, Douglas. Éta nyambungkeun titik-titik pikeun kuring.

    Hipotesis kuring: otak kénca langkung seueur ti uteuk katuhu kalayan pamasaran mangrupikeun salah sahiji cara pikeun nyuntik sababaraha ayana kénca kana campuran. Éta masuk akal nunjukkeun dorongan alami urang pikeun ngandelkeun hal-hal anu tiasa urang ngukur, hal anu nyata, sareng anu naékkeun nilai saham. Naha anjeun terang upami statistik sapertos kitu aya? Ogé, kumaha upami korélasi antara kapribadian sareng tindakan atanapi paripolah?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.