Playbook akuisisi Tautan

playbook akuisisi link

Pas sababaraha jalma sadar yén tautan dina situs luar tiasa ngadorong pangkat Google anjeun, industri SEO ngabeledug dina kamekaran. Éta mangrupikeun pasar samilyar dolar sareng Google gancang kaleungitan kendali pikeun nyayogikeun hasil anu saé pikeun pangguna. Éta janten kontes saha anu mayar paling seueur backlinks. Untungna, pikeun pemasar anu pantes, ieu Curang SEO parantos seueur dieureunkeun. Parobihan algoritma Google parantos ngungkulan tautan anu kirang disimpen sareng aranjeunna bahkan parantos ngamimitian ngahukum perusahaan dimana aranjeunna mendakan tautan teu wajar.

Tautan anu diarahkeun kalayan tujuan ngarobih atanapi ngamanipulasi hasil teangan anu ngalanggar Pedoman Webmaster Google.

Sareng tong percanten ka saha waé anu nyarios yén anjeun tiasa mésér kontén kalayan tautan sareng anu kumaha waé henteu ngalanggar istilah. Upami tujuan tina eusi anu dibeli nyaéta nempatkeun tautan éta, anjeun masih ngalanggar Sarat Layanan Google!

Infographic ieu, Taktis Touchdowns - Buku Patalina akuisisi Tautan, mangrupikeun infographic anu hébat anu ngeja tantangan, padoman, sareng kasempetan pikeun ngawangun tautan sacara alami. Jawabanna, tangtosna, leres-leres hilap kana tautan sadayana sareng ngan saukur museurkeun usahana pikeun ngembangkeun kontén anu luar biasa.

Eusi anu hébat dibagi. Babagi dilakukeun dina jaringan anu aya hubunganana. Babagi anu cocog ngadorong tautan anu aya hubunganana. Tautan anu relevan pikeun nyetir pangkat.

akuisisi link

2 Komentar

  1. 1

    pamakéan hébat tina terminologi maén bal pikeun meunangkeun titik Anjeun sakuliah ngeunaan amalan wangunan link alus jeung goréng dina cara unik. Henteu kipas Peyton Manning (ti New England) tapi kuring tiasa ngahargaan! Kuring utamana resep titik ngeunaan "nyebarkeun bal sabudeureun". Pikeun leres-leres ningkatkeun pisibilitas anjeun sareng kéngingkeun tautan sacara alami, anjeun kedah produk eusi dina sipat wéb anu sanés milik anjeun.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.