Camp Dasar Boot LinkedIn

numbu infographic

LinkedIn ngagaduhan langkung ti 135 juta anggota sacara internasional sareng rata-rata penghasilan rumah tangga pikeun pangguna LinkedIn langkung ti $ 100,000 taunan! Hal kahiji anu kuring balik ti perjalanan bisnis atanapi rapat nyaéta ngalebetkeun sadaya kontak kuring di LinkedIn, marios profilna, sareng ningali anu mana anu kedah kuring nuturkeun. Nyatana, kuring bahkan henteu nampi resume ... upami anjeun henteu ngagaduhan profil LinkedIn anu komprehensif, éta mogok pertama ngalawan anjeun.

LinkedIn mangrupikeun kuda hideung paribasa média sosial. Urang sadayana terang éta aya, tapi sababaraha nganggo kana poténsi pinuh. Ieu mangrupikeun kalepatan utama, utamina nalika pamasaran bisnis anjeun. Pelatihan camp boot dasar LinkedIn ieu bakal masihan anjeun pakakas anu diperyogikeun pikeun ngagunakeun situs pikeun sadaya kabutuhan bisnis sareng pamasaran pribadi anjeun. Ti Mindflash infographic.

LinkedIn Bootcamp

Hiji-hijina negatip anu kuring gaduh ngeunaan LinkedIn nyaéta kualitas kelompok parantos turun ka gunung sareng spammers sareng ngahasilkeun guru gancang. Ogé, kami henteu kantos ningali daya tarik dina iklan LinkedIn. Sigana éta mangrupakeun tujuan anu saé pikeun jalma bisnis. Aranjeunna teuleum, kéngingkeun naon anu diperyogikeun, sareng kaluar. Bener henteu sigana aya anu ngajurung ngajaga pangunjung di dinya.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.