5 Téhnik Pikeun Ngahasilkeun Email Anjeun

eusi email langsung

Kalayan langkung ti 68% sadaya email janten SPAM, henteu ngan ukur sesah pikeun nyandak email anjeun ka koropak, muka éta dibuka sareng kontén anu diklik peryogi pisan perhatian. Ngungkit eusi email langsung tiasa janten strategi anu nempatkeun email anjeun di luhur.

Kaasup eusi email langsung anu adaptasi sacara real waktos mangrupikeun konci pikeun ngirimkeun inpormasi anu relevan pikeun palanggan anjeun dina waktos anu pas. Dina infographic di handap ieu kami bagikeun lima jinis eusi email langsung sareng cara ngalebetkeunana dina kampanye email salajengna. Tina Lyris Infographic, Eusi Email Langsung: 5 Téhnik pikeun Ngahasilkeun Email Anjeun.

Timer mundur, nargétkeun lokasi, nargétkeun alat, ngaoptimalkeun gambar sareng cuaca tiasa janten unsur anu ngabantosan email anjeun menonjol.

Infographic Eusi Email Langsung

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.