Aliran Kerja Otomatisasi Marketing

aliran kerja otomatisasi pamasaran

Neolane parantos ngembangkeun infographic ieu salaku cara anu pikaresepeun pikeun para pemasar pikeun ngajajah kamungkinan aliran kerja otomatisasi pamasaran. Palanggan nyandak jalur asuhan anu béda sareng analogi subway ieu leres pisan dianggo pikeun ngabayangkeunana.

Unggal garis bawah tanah ngagambarkeun kategori otomatisasi anu béda sareng ngalebetkeun jalur anu direncanakeun, jalur paripolah, jalur multi-touch, jalur transaksional sareng jalur internal. Stasiun dina jalur na ngahartikeun seueur jalur standar anu tiasa dianggo organisasi anjeun salaku titik-titik sentuh.

Aliran Kerja Otomatisasi Marketing

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.