Marketing Buzzwords ti Mashable

kecap konci pamasaran

Jalma-jalma di Mashable parantos ngahijikeun infographic ieu dina 30 dinten Marketing Buzzwords. Salaku jalma anu teu tahan pamasaran nyarios, Kuring salawasna ngahargaan lamun urang ningali-tingali pamasaran BS. Kuring bakal jujur, sanajan, sareng ngaku yén kuring pikir infographic ieu panginten tiasa pinuh ku éta.

Istilah sapertos pamasaran lincah, infographic jeung gamification henteu kecap konci pamasaran, éta istilah anu sabenerna anu kedah dipahami ku unggal pamasar. Sareng masalah anu paling ageung nyaéta istilahna Balik kana Investment didaptarkeun salaku kecap konci. ROI sanés kecap konci ... éta kabutuhan mutlak. Kami teraskeun ningali agénsi sareng bisnis anu henteu ngawaskeun laburna kana inpormasi gagal. Sareng nalika ROI aranjeunna gagal, éta maéhan usaha - sanés ngan ukur pamasaranna.

Sababaraha istilah sanésna anu pikaresepeun, tapi tetep henteu goréng. Abdi resep istilah eusi anu snackable… urang sering ningali ka minigraphics - infographics anu fokus pisan kana hiji data tibatan sakabéh carita. Eusi snackable disada rada langkung saé sareng nunjukkeun paripolah kumaha cara ngonsumsi. Proposisi nilai sareng KPI ogé tiasa janten kecap konci tapi penting sabab pemasar fokus kana pesen sareng ngukur hasilna.

Buzzwords pamasaran

2 Komentar

  1. 1

    Abdi resep kana daptar anjeun, kecap-kecap éta henteu wawuh ka kuring, janten kuring pikir éta mangpaat pisan pikeun ngartos aranjeunna.

  2. 2

    Daptar anu saé sareng ngahibur Doug. Kalolobaan urang anu kaliru ngeunaan leuwih ngagunakeun sahenteuna sakeupeul frasa ieu. Ieu jenis reminds kuring tina kaulinan perusahaan tina 90an panungtungan panggero Buzzword Bingo. Sampurna pikeun telepon penjualan panjang atanapi rapat perusahaan-lega. Sababaraha bisa inget. Masih nyieun kuring nyengir lamun kuring mikir ngeunaan eta. Kuring satuju sareng anjeun ngeunaan ROI keur kabutuhan a, tapi Kami Diaku bias 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.