Kumaha Aplikasi Seluler Ngarobih Dunya

statistik aplikasi mobile

Kami parantos nyerat ngeunaan aplikasi mobile sareng naha éta béda-béda. Béda sareng desktop anu nawiskeun seueur tugas, aplikasi sélulér ilaharna ngagaduhan perhatian pinuh ku pangguna na. Aplikasi sélulér nawiskeun pangalaman pangguna anu jauh ogé béda. Sababaraha rebu pangguna parantos ngaunduh sareng aktip sareng App kami dina iPhone sareng Droid sareng stats béda pisan nalika ngeunaan kagiatanana.

Pikeun perusahaan biasa, ngawangun aplikasi henteu janten pilihan kapungkur - biayana mangpuluh rébu dolar. Nanging, platform aplikasi parantos mekar sareng sacara signifikan sareng biaya parantos turun. Teu kedah kéngingkeun aplikasi anu diprogram ti heula. Jalma anu ngawangun aplikasi kami, Postano, gaduh back-end anu tiasa nampung ampir sadaya sistem manajemen kontén sareng front-end anu tiasa disaluyukeun kalayan saé pikeun kabutuhan anjeun. Aranjeunna ngalakukeun padamelan anu luar biasa - sareng kumpulan platform sareng téknologi na aya ti alat sélulér dugi ka tampilan visual real-time anu tiasa ngaliput sadidinten. Jalma anu tiis!

ieu infographic ti Top Apps nyayogikeun statistik global ngeunaan distribusi aplikasi sareng panggunaan. Entong ngitung ngawangun aplikasi sélulér anjeun nyalira atanapi pariwara dina anu sanés. Éta platform anu luar biasa pikeun interaksi sareng prospek anjeun!

Kumaha-Mobile-Aplikasi-Parantos-Dirobih-Dunya

One comment

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun infographic mangpaat ieu. Statistik ieu jelas nunjukkeun tren ayeuna nalika ngeunaan distribusi aplikasi sareng panggunaan, janten penting pikeun perusahaan anu resep ngembang pangaruhna dina platform ieu. Kuring reuwas ningali seueur aplikasi olahtalatah anu gaduh seueur pangguna tibatan Skype.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.