4 Konci pikeun Kampanye Handphone suksés

kampanye mobile

The folks di Milo parantos dilakukeun deui ku infographic ieu, Nyayogikeun buktina yén biaya murah sareng pangasilan anu hébat dina kampanye pamasaran sélulér kedah janten strategi dina usaha alit sadayana.

Ayeuna, 46 persén sadaya jalma déwasa di AS gaduh smartphone, sareng langkung ti satengahna nganggo alatna pikeun balanja online. Sedengkeun konsumén sélulér ieu browsing sareng ngagaleuh, usaha tanpa ayana handphone konkrit leungit.

Marengan sababaraha stats penting, Milo ogé nyayogikeun 4 konci pikeun kampanye sélulér anu suksés:
140612 MILO CALLMMEAYBE 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.