Seni tina Mobile Check-In

The Art of Check di pra

Kuring henteu yakin lamun kuring di minoritas dina jasa géografi, tapi kuring resep ngagunakeun Foursquare sareng mariksa di mana-mana. Anu pikaseurieun nyaéta kuring henteu sering ngabagi-bagi cek kuring, ogé henteu kantos ngamangpaatkeun spesial anu ditawarkeunana. Janten naha kuring ngalakukeun éta? Hmmm… Kuring henteu acan terang éta. Kuring resep kanyataan yén vérsi anu paling anyar tina aplikasi Foursquare ngajurung kuring pikeun ngariksa nalika kuring caket lokasi anu kuring sering dikunjungi.

Sigana kuring yén kami bener-bener henteu ngamajukeun nilai nyata aplikasi check-in. Ku ngajaga catetan duanana dimana anjeun sareng dimana sering, éta moal lami sateuacan aplikasi ieu nyayogikeun saran. Sugan upami kuring dugi di hiji bagéan kota sareng sakedik jalmi aya di hiji warung kopi, aplikasi kedahna masihan terang ka kuring yén aranjeunna caket sareng ngadorong kuring pikeun ngiringan. Iklan dorong sareng dorong béwara sareng rekomendasi tiasa leres-leres ningkatkeun jasa ieu (sareng pasihan kuring hal anu senang ngeunaan parios dina unggal waktos).

Facebook, Yelp, Google sareng Foursquare: Aranjeunna (sareng seueur deui aplikasi) ngantepkeun pangguna mariksa ka lokasi sareng ngumumkeun ka réréncangan dimana ayana. Jumlah jalma anu ngariksa relatif leutik dibandingkeun sareng anu ngalaksanakeun kagiatan sélulér sanés, tapi éta tambuh, sareng sajumlah usaha anu ngagunakeun jasa pikeun dipasarkeun ka konsumén anu anyar sareng anu tos aya.

Intuit parantos nyayogikeun infographic ieu sareng tulisan blog anu saé sareng tips pikeun langkung seueur pangguna-in-konsumen.

Seni Cék di

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.