Iklan Asli dina Kontéks

pamasaran pituin

Kadang-kadang sesah tetep sareng sadayana jargon pamasaran poe ieu, tapi ieu salah sahiji anu anjeun tiasa ngamimitian ngadangu… iklan pituin.

Syaratna iklan pituin nuju meunang daya tarik anu cukup dina komunitas iklan online, tapi definisi na matak lieur dugi ka ayeuna. Iklan pituin henteu advertorial. Sabalikna, éta nyumbang nilai pikeun halaman naon waé anu dikurniakeun ku ningkatkeun pangalaman pangguna sareng nambihan nilai pikeun konsumén. Data anu anyar mastikeun yén panerbit, agénsi, pemasar, sareng investor yakin yén iklan pituin mangrupikeun ruas anu paling gancang dina bisnis iklan online.

Ngabéréskeun Media parantos nyerat a whitepaper upami anjeun hoyong wawasan tambahan kana iklan pituin.

Iklan pituin

Ieu conto pariwara asli tina situs Solve Media, CAPTCHA Type-IN:

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.