Pasangkeun Cara Anjeun Pikeun Suksés Facebook

pasang jalan anjeun kana kasuksésan facebook

Nyaan ngahargaan infographic ieu ti Pagemodo, Pasangkeun Jalan Anjeun ka Suksés Facebook, museurkeun kana kontén anu hébat, konsistén sareng nyimpulkeun ku ngabahas kasempetan pikeun ngirim tulisan nalika batur henteu. Abdi janten bosen waktos pangalusna pikeun ngirim omong kosong. Upami usaha ngalakukeunana liren ngudag jumlah bola panon sareng mimiti pokus dimana aya deui poténsial, aranjeunna bakal mendakan hasilna langkung saé.

Konci pikeun strategi média sosial anu hébat nyaéta pikeun terang naon sareng iraha pikeun ngirim, supados ngamaksimalkeun paling resep, koméntar sareng saham anu mungkin. Untungna pikeun anjeun infographic di handap ngagaduhan sababaraha metode anu dicoba sareng diuji dieja pikeun meunangkeun pamasaran média sosial anjeun ngagoyang tanpa nyéépkeun waktos pikeun ngalakukeunana.

Facebook Post Suksés

5 Komentar

  1. 1
  2. 4

    Summed it up brilliantly Doug. It’s remarkable how poorly Facebook pages are used by a lot of companies, and charities in particular. A great shame as without facebook being used well, it tends to be a waste of time.
    Simon

  3. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.