Kebangkitan Dagang Mobile, sareng Mangpaatna pikeun Pemasar

Baynote mCommerce AKHIR 2

Ayeuna palanggan tiasa ngadamel beuli online iraha waé, sareng di tempat mana waé anu ngagaduhan sinyal sélulér atanapi wifi, perusahaan anu paling suksés ngaoptimalkeun platform sélulérna pikeun nyumponan kabutuhan konsumén. Ngan sababaraha taun ka pengker, pangecér anu mimiti mikir pamasaran email mangrupikeun pendekatan anu sakarat, tapi nembé nembongan M-commerce nyaéta ngabuktikeun sabalikna pisan.

Nyatana, pikeun unggal $ 1 nanem modal dina pamasaran email, rata-rata balikna $ 44.25, sareng lima puluh persén sadaya muka unik pikeun situs ritel kajantenan dina smartphone sareng tablet. Konsumén sélulér nyéépkeun 48% waktosna dina situs e-commerce, kalayan 1 dina 10 dolar e-commerce dibébaskeun ngalangkungan smartphone atanapi tablet. Dina 2013, perusahaan-perusahaan ngagaleuh artos anu paling ageung tina penjualan sélulér nyaéta Apple, Amazon, QVC, Walmart, sareng Groupon Goods, ngabuktikeun yén pamasaran email tiasa dihudangkeun upami pangecér nyayogikeun pangalaman mobile anu luar biasa.

Baynote visualize kumaha kuatna pamasaran mobile parantos janten, dina infographic di handap ieu.

Kebangkitan Mcommerce

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.