Kebangkitan Iklan Asli Sosial sareng Mobile

Screen Shot 2013 12 16 di 10.33.49 AM

Kalayan popularitas smartphone anu ningkat, langkung seueur anu nganggo alat sélulérna pikeun mariksa akun sosialna tibatan komputerna. Pamasaran cerdas ngamangpaatkeun pergeseran ieu ku ningkatkeun pengeluaran pikeun pamasaran mobile, sareng ngahijikeun iklanna kalayan lancar kana feed sosial target audiénna sareng iklan asli.

Di Amérika Serikat taun ka tukang, langkung ti $ 4.6 milyar diséépkeun dina iklan média sosial, 35% diantarana mangrupikeun iklan pituin sosial. Diprediksi yén ku 2017, inohong ieu bakal ningkat ampir $ 11 milyar, kalayan iklan pituin sosial diwangun ku 58% tina pengeluaran. Dina waktos anu langkung caket, 66% agénsi, sareng 65% pamasar, nyatakeun yén aranjeunna rada atanapi dipikaresep nyéépkeun iklan pituin dina satengah taun kadua.

Dina 2014, pamasar sareng agénsi ogé bakal mindahkeun perbelanjaan iklanna di toko média. Mayoritas bakal ningkatkeun méakkeun ka mobile, média sosial, sareng iklan digital, sedengkeun kabel, siaran, majalah, sareng koran nasional bakal ningali penurunan anu paling terjun.

Phew, éta mangrupikeun data anu serius, eh? Kabeneran, LinkedIn ngarecah angka ieu sareng ramalan kana visual anu gampang di handap. Nalika anjeun ngarumuskeun sareng nyaluyukeun anggaran pikeun sataun, pastikeun pikeun nangtoskeun proyéksi sareng taktik ieu.

LinkedIn Graphic -Mobile Native Ads

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.