Peran Média Digital dina Pamasaran

pamasaran digital leres

Nalika pariwara ngalih kana digital, para padagang damel kanggo ngitung alokasi optimal tina anggaran pamasaranna. Éta sanés ngan ukur pikeun ngahontal sadaya targétna, éta ogé pikeun ngamangpaatkeun manpaat unggal média pikeun ngawujudkeun inpormasi pamasaran lengkep. Infographic ieu ngagambarkeun elemen data konci ogé prosés anu dimangpaatkeun ku para pemasar pikeun kéngingkeunana bener.

Média digital gancang janten karesep ku para pemasar. Ku 2017, iklan digital diperkirakeun janten $ 171 Milyar, nyatakeun langkung ti saparapat méakkeun iklan global. Ieu mangrupikeun paningkatan 70% tina tingkat ayeuna. Di Amérika Serikat, méakkeun iklan dina Internét ngambah sadaya média kecuali siaran televisi dina 2011.

Capgemini Consulting parantos ngaluarkeun ebook kalayan hasil lengkep, Peran Digital dina Campuran Média: Ngartos Marketing Digital sareng Nyandak Éta Katuhu.

Infographics-Digital-Media-Campur

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.