Faktor Peunteun Milarian Korélasi 2013

faktor peringkat searchmetrics réngking korélasi 2013

Highbridge nembé ditandatanganan sareng Searchmetrics sareng urang ayeuna ngamajukeun suite salaku apiliasi di dieu Martech Zone. Alesan konci nyaéta aranjeunna salah sahiji ti saeutik Parabot SEO éta museurkeun perhatian kana pangaruh sosial sareng réngking salaku faktor SEO tradisional anu sanés.

Naon halaman wéb anu diposisikan saé ku Google sasarengan sareng naon anu ngabédakeun aranjeunna tina halaman réngking anu langkung handap? Searchmetrics nalungtik 300,000 URL muncul dina posisi hasil teangan luhur pikeun ayana sareng tingkat sipat-sipat tangtu. Hasilna ditampilkeun tina segi kumaha pasipatan ieu (faktor) aya hubunganana sareng réngking Google (ngagunakeun Koefisien korélasi pangkat Spearman).

Laporan ieu duanana komprehensif sareng henteu nyalahkeun data (sabab ngalawan korélasi) sakumaha seueur perusahaan optimasi mesin pencari profesional sareng ahli anu ngalakukeun. Candak konci pikeun kami nyaéta pangaruh prakték milarian standar anu digabungkeun sareng pangsa sosial…. Wah!

seo-réngking-faktor

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.