Pakarang Rusiah pikeun Pamasaran Anu Hadé sareng Penjualan

Screen Shot 2013 11 05 at PMN 2.11.30

Dinten ayeuna, ngartos naon anu diperyogikeun pelanggan langkung-langkung mangrupikeun kaulinan tebak, tapi ku alat-alat ayeuna sapertos kitu analytics jeung automation pamasaran, ngaramal kabiasaan palanggan langkung saderhana.

95% perusahaan nganggo prediksi analytics dilaporkeun kalungguhan anu hadé, épisiénsi anu langkung ageung, sareng / atanapi langkung penjualan anu katutup. Salajengna, 59% CMO ngaraos yén ngalaksanakeun solusi pamasaran otomatis bakal ningkatkeun efisiensi sareng épéktik taktik pamasaranna. Alat bantu otomatis dina ngamumule prospek jadi prospek, janten anjeun henteu miceunan sumberdaya pikeun palanggan anu henteu siap mésér, rada sacara selektif nargétkeun anu gaduh.

Perusahaan anu bijil ngamungkinkeun pamasaran otomatis pikeun nyaring paripolah palanggan sahingga para pemasar tiasa museurkeun waktosna kana tugas anu langkung penting. Infographic ieu, ku Mesin Kisi, visualize data sakitar analytics sareng otomatisasi, sareng kumaha ngungkit senjata rahasia ieu pikeun ngawangun rencana pamasaran anu langkung saé.

Otomatisasi Pamasaran sareng Analisis prediktis

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.