Sl Viewsare - Sepi Raksasa tina Eusi Pamasaran

slaidare sepi buta

Numutkeun kana ComScore, Slideshare gaduh lima kali patalimarga ti boga bisnis tibatan situs web populér séjén - kaasup LinkedIn, Facebook, Twitter sareng Youtube! Slideshare ayeuna mangrupikeun salah sahiji 150 situs luhur dina wéb anu nganggo 60 juta datang sabulan. Eusi dina Sl Viewsare ditingali ngalangkungan wéb berkat metodologi embedding na dugi ka 3 milyar pintonan sabulan!

Eusi pamasaran mangrupikeun téhnik pamasaran anu ngalibatkeun nyiptakeun atanapi ngabagi kontén pikeun kaperluan ngiringan konsumén. Langkung seueur perusahaan anu ngempelkeun pamasaran kontén kana strategi digital aranjeunna sadayana. Tina infografis Slouriare.

infografis slaidare

Pastikeun maca Kumaha Maksimalkeun Peunteun Sempurna ku Kit Seeborg, Manajer Komunitas di Slouriare.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.