Usaha Leutik sareng Média Sosial

bisnis sosial sateuacanna

Postling mangrupikeun aplikasi média sosial bisnis leutik anu ngamungkinkeun usaha nyebarkeun kana salah sahiji platform média sosial populér, kalebet Facebook, Twitter, LinkedIn, WordPress, Blogger, Tumblr, Facebook Photos, sareng Youtube. Postling nyayogikeun infographic ieu - nyayogikeun sababaraha wawasan kana usaha alit sareng panggunaan média sosial.

bisnis sosial

Penting pikeun dicatet yén data ditarik ngan ukur ti Userbase Postling. Éta tiasa mangaruhan angka sareng tiasa nyimpang aranjeunna sabab éta sanés ngagambarkeun sadaya usaha alit sareng média sosial. Hasilna pikaresepeun mangkaning.

One comment

  1. 1

    Abdi bogoh infographics, sarta ieu dipak kalawan informasi hébat! Papanggihan ngeunaan kauntungan / tujuan anu béda pikeun Facebook sareng Twitter sami sareng pangalaman kuring sorangan. Kuring boga leuwih pisan paguneman on Twitter, tapi Facebook drive leuwih lalulintas keur blog nonprofit kuring. Kuring heran lamun ieu nahan bener keur usaha badag, teuing?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.