Pangaruh Sosial

influencers sosial

Jigana seueur teuing pemasar ningali pangaruh sosial saolah-olah éta mangrupikeun sababaraha jinis fenomena anyar. Abdi henteu percanten. Dina jaman mimiti televisi, kami nganggo newscaster atanapi palaku pikeun neundeun barang-barang pikeun pemirsa. Katilu jaringan kagungan pamirsa sareng aya kapercayaan sareng otoritas didirikeun ... janten industri iklan komérsial lahir.

Sedengkeun média sosial nyayogikeun sarana komunikasi dua arah, pangaruh média sosial masih sering pangaruh hiji arah. Aranjeunna ngagaduhan pemirsa, sanaos langkung alit sareng khusus pikeun industri atanapi topik anu aya. Pikeun pemasar, masalahna sami waé. Pemasar hoyong ngahontal pasar sareng pangaruh pangaruh sareng gaduh pasar éta. Janten sapertos perusahaan mésér pangiklan sareng juru carios nyarios aranjeunna, urang tiasa ngalakukeun hal anu sami sareng pangaruh sosial.

Infographic ieu ti MBA di Pemasaran nyarios kumaha urang tiasa mendakan sareng ngamangpaatkeun pangaruh sosial. Kuring henteu yakin kuring satuju sareng istilah na Pangaruh Mega dina infographic, sanajan. Abdi, tibatan, nyauran éta média sosial pangaruh sosial. Masih aya topik khusus anu kuring percanten ka otoritas éta ... tapi henteu sadayana. Kuring badé percanten ka Gary Vaynerchuk ngeunaan anggur sareng wirausaha, témbal dina mobil, sareng Mari dina Facebook Marketing ... tapi kuring moal percanten ka aranjeunna pikeun ngatur portopolio saham kuring!

Pangaruh Sosial

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.