Média Sosial sareng Perusahaan

perusahaan média sosial

The folks di Kéngingkeun Kapuasan parantos ngarilis Infographic énggal dina Média Sosial sareng Perusahaan, disebut Hayu Turun Usaha Sosial. Tina infographic:

Ku 2014, pasar alat perusahaan sosial, perangkat lunak sareng jasa diprediksi ngahontal $ 4.6 milyar di sakumna dunya. Generasi téknologi anyar ieu naék pikeun minuhan paménta anu konéktipitas sareng ngarobah sadaya aspek bisnis. Ditengah huru-hara, pasar sareng pamimpin anyar bakal muncul. Wartawan bakal nganut aranjeunna, sareng pro PR bakal ngatur prosés na. Hayu urang teuleum kana popularitas balon bisnis sosial.

infographic bisnis sosial

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.