Waktos Média Sosial

elmu ngeunaan waktuna sosial tb

Sababaraha stats anu pohara pikaresepeun dina média sosial waktos ti @danzarrela, lebetkeun kana infographic anu éndah ku jalma-jalma di Kissmetrics. Ngagunakeun téhnik pikeun ngajadwalkeun Dursasana média sosial anjeun tiasa maksimalkeun pungsi paparan eusi anjeun bakal kéngingkeun jaringan sosial. Anu kalebet mangrupikeun stats pikeun Facebook sareng Twitter ngeunaan naon dinten sareng waktos anu pangsaéna pikeun maksimalkeun pungsi ukuran pemirsa sareng kamungkinan eusi anjeun bakal kapendak sareng dibagi.

élmu ngeunaan waktuna sosial bagéan 1

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Naha aya anu tiasa masihan kuring inpormasi anu sami nalika ningali B2B, sabab stats ieu kuring yakin cocog pikeun B2C, tapi henteu bakal dianggo saé pikeun pasar target bisnis?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.