Naon Anu Ngajantenkeun Jalma Hoyong Tuturkeun Merek?

merek pang populerna

GetSatisfaction parantos ngaluarkeun Infographic anu menarik ngeunaan naon anu ngajantenkeun jalma hoyong nuturkeun merek. Sugan statistik anu paling pikaresepeun nyaéta anu terakhir ... 97% jalma anu dikaitkeun ngadamel beuli dumasar kana interaksi online aranjeunna kalayan merek.

Tanpa ragu, pangalaman mérek online anu positip nyiptakeun konsumén satia. Sakumaha sababaraha panilitian parantos mendakan, seuseueurna konsumén anu kalibet sareng mérek dina rohangan digital _ naha ku ilubiung dina kontes atanapi ku "resep" mérek dina Facebook - condong henteu ngan ukur mésér produkna, tapi ogé masihan rekomendasi pikeun babaturan sareng kulawarga. Per Kéngingkeun.

infographic nuturkeun merek

Sumber pikeun Infographic nyaéta Gurudug, Econsultancy jeung SocialMediaToday.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.