Média Sosial - Bridging the gap

média sosial bisnis leutik

Seueur teuing bisnis ngahontal kalayan frustasi yén aranjeunna henteu nganggo média sosial sareng sieun yén éta kasép. Abdi resep Infographic ieu ti babaturan anu saé, Jason Niagara, sabab éta nyayogikeun pamahaman kana panggunaan anu saéstuna ... sareng kanyataan yén masih seueur kasempetan pikeun usaha ngungkit média sosial pikeun numuhkkeun bisnisna.

Kitu cenah ... waktuna mimiti béak. Kuring sieun éta, dina sababaraha taun, perusahaan tiasa kaleungitan pangsa pasar pikeun perusahaan pesaing anu ngadopsi média sosial salaku padika pikeun ngamajukeun sareng terlibat sareng prospek sareng konsuménna. Upami perusahaan henteu gancang-gancang meta, aranjeunna bakal mendakan diri rada jauh di tukangeun pesaingna sabab perusahaan-perusahaan na parantos ngembang otoritas sareng merk online.

Bridge The Gap - Diajar Média Sosial dina Ngalanglang Média Sosial

Sakumaha nyatakeun Jason, organisasi na aya di mana ngabantosan perusahaan sasak celah. Pastikeun pikeun nambihan Ngajalajah Média Sosial kana daptar bacaan anjeun anu hébat sareng nuturkeun sobat dalit kuring Jason Niagara dina Twitter ogé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.