Industri Pamasaran Media Sosial

industri pamasaran média sosial

GO-Globe.com parantos ngembangkeun infographic, anu Industri Pamasaran Media Sosial, anu milih data konci tina Social Media Examiner's 2012 Laporan Industri Pamasaran Media Sosial. Infographic nyertakeun Tren Media Sosial pangénggalna, Tantangan Média Sosial, Stratégi pemasar média sosial sareng seueur deui.

sme industrireport2012

Dina pamanggih kuring, tantangan luhur langsung aya. Sedengkeun téknologi urang teraskeun ningkat, perusahaan masih merjuangkeun ngungkit média sosial sacara lengkep, mendakan influencer, ngukur pangasilan dina investasi, ngawangun pemirsa, sareng ngembangkeun metodologi anu henteu meryogikeun seueur sumber daya. Kanyataanna nyaéta manpaat média sosial luar biasa, tapi usaha anu diperyogikeun pikeun hasil éta terus dikirangan ku industri anu terus ngajual diri sareng netepkeun ekspektasi anu luhur pisan.

sosial media marketing

3 Komentar

  1. 1

    Hi Douglas,

    Infographic anu saé. Milarian pamiarsa udagan anjeun leres-leres penting pisan, média sosial sanés patarosan angka atah. Anu langkung penting nyaéta kéngingkeun interaksi nyata sareng pamiarsa target anjeun.

  2. 2

    Salawasna museurkeun pesen anjeun kana kabutuhan profil idéal klien anjeun
    atanapi nasabah tur pernah jadi sieun alienating jalma anu boga niat enol
    ngagunakeun jasa anjeun. Éta bisa nyieun angka kasampak alus, Tapi aranjeunna tina
    euweuh nilai keur anjeun bisnis. Nyatana, upami anjeun mayar bandwidth blog anjeun
    ku gigabyte atawa anjeun mayar fee per maca pikeun emailing newsletter Anjeun
    jasa, nu hunters freebie anu wasting duanana duit anjeun sarta waktu anjeun.

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.