Industri Pamasaran Media Sosial

industri pamasaran média sosial

GO-Globe.com parantos ngembangkeun infographic, anu Industri Pamasaran Media Sosial, anu milih data konci tina Social Media Examiner's 2012 Laporan Industri Pamasaran Media Sosial. Infographic nyertakeun Tren Media Sosial pangénggalna, Tantangan Média Sosial, Stratégi pemasar média sosial sareng seueur deui.

sme industrireport2012

Dina pamanggih kuring, tantangan luhur langsung aya. Sedengkeun téknologi urang teraskeun ningkat, perusahaan masih merjuangkeun ngungkit média sosial sacara lengkep, mendakan influencer, ngukur pangasilan dina investasi, ngawangun pemirsa, sareng ngembangkeun metodologi anu henteu meryogikeun seueur sumber daya. Kanyataanna nyaéta manpaat média sosial luar biasa, tapi usaha anu diperyogikeun pikeun hasil éta terus dikirangan ku industri anu terus ngajual diri sareng netepkeun ekspektasi anu luhur pisan.

sosial media marketing

3 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas,

    Infographic saé. Milarian target pemirsa anjeun leres-leres penting pisan, média sosial sanés sual nomer atah. Langkung langkung penting nyaéta kéngingkeun interaksi anu nyata sareng target pemirsa anjeun.

  2. 2

    Salawasna museurkeun pesen anjeun kana kabutuhan profil idéal anjeun tina klien
    atanapi nasabah sareng henteu kantos sieun ngajauhkeun jalma-jalma anu teu ngagaduhan hajat
    ngagunakeun jasa anjeun. Éta tiasa ngajantenkeun nomerna katingali saé, tapi éta tina
    euweuh nilai pikeun bisnis anjeun. Nyatana, upami anjeun mayar bandwidth blog anjeun
    ku gigabyte atanapi anjeun mayar biaya per maca pikeun email newsletter anjeun
    palayanan, para moro freebie nyéépkeun artos anjeun sareng waktos anjeun.

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.